Gyakran Ismételt Kérdések

RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Ez nagyon egyszerű! A termékek közül kiválasztod a neked leginkább tetsző formát. A kiválasztott terméknél meg kell adnod az üveg méretet, vastagságát, darabszámát, színét és formáját, ha meggyőződtél róla, minden megfelelő, akkor a megrendelés gomb megnyomásával a „kosárba” helyezted a terméket. Ezután választhatsz újabb terméket, vagy a kosár összesítő oldalon véglegesítheted a megrendelésedet. A „pénztár” gombra kattintva add meg a számlázási adataidat, a szállításra vonatkozó információkat és válaszd ki a fizetési módot. Ezután kapsz egy visszaigazoló emailt a rendelésedről.

A kabinok különböző típusokra vannak kategorizálva. Először válaszd ki, hogy milyen elrendezést szeretnél a fürdőszobádba. Ezután add meg az egyes üveg elemek méretét, majd az üveg vastagságát, színét, illetve a megfogó típusát és a szerelvény felületét. Ha nem vagy biztos a dolgodba kérheted a kollégáink segítségét mind a felmérésben mind a beszerelésben.

Először ki kell választanod, hogy hány darab üvegre lesz szükséged.

Ezen termékcsoport összes üvege 6mm vastagságú, edzett „optiwhite” üvegből készül a maximális biztonság és színhelyesség miatt.

A színt illetően három lehetőséged van: kiválasztasz egy, általunk előre kiszerkesztett mintát, vagy RAL színkódot, illetve saját fotót töltesz fel, amelyet grafikusaink kiszerkesztenek, hogy a legjobban passzoljanak az üvegek méreteihez.

A méretek megadása után, válaszd ki, hogy ÖSSZESEN hány furat, illetve kivágás lesz az üvegeken.

Minden esetben gyártás előtt küldünk egy műszaki rajzot, melyet jóvá kell hagynod, ezután kerülhet csak sor a gyártásra.

Természetesen igen, egy rendelésben lehet rendelni zuhanykabint, üvegkorlátot stb… Tulajdonképpen bármit, amit az oldalon megtalálsz.

A rendelésed leadása után néhány percen belül érkezik a megadott email címedre egy üzenet, hogy a megrendelés sikeres volt. Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a rendelésedet (ez általában egy műszaki rajz formájában történik, melyet gyártás előtt jóvá kell hagynod), majd küldünk egy visszaigazoló emailt a várható elkészülésről.

Semmi gond, pipáld ki az „alakos üveget szeretnék” checkboxot, töltsd fel a rajzot/ábrát az üvegről – kézzel is készítheted – és mi minden esetben egyeztetünk Veled a gyártást megelőzően és küldünk egy műszaki rajzot jóváhagyásra. Csak a jóváhagyás után kerül gyártásba a rendelésed.

Ha rosszul adtad le a rendelésedet, több vagy kevesebb furatot adtál meg, küldünk egy javító számlát a pluszban felmerülő költségekről vagy visszautaljuk a különbséget.

Csak a webáruházban leadott megrendeléseket fogadjuk el. Kollégáik nagyon szívesen segítenek a megrendelés leadásában akár telefonon, akár személyesen az irodánkban.

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Általában a termékek maximum 4-5 hét alatt készülnek el.
Van lehetőség expressz rendelésre is, ebben az esetben 2 héten beül legyártjuk a kívánt terméket.

A szállítás előtt egyeztetünk egy időpontot a szállítás napjáról, majd előtte lévő napon küldünk email-ben egy emlékeztetőt.
Ha esetleg módosítanál a dátumon, ezt 1 nappal a megbeszélt szállítási időpontot megelőzően van lehetőséged díjmentesen kérni. Amennyiben ezt elmulasztod, ez esetben a következő szállításkor a mindenkori kiszállítási díjat újra ki kell számláznunk.

Igen, a webáruházban külön be lehet állítani a számlázási címet és a szállítási címet.

Igen, a kapcsolat menüben található címükön, előre egyeztetett időpontban átvehető.

TERMÉKKEL, MINŐSÉG ÉS GARANCIÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Igen, sőt itt minden termék egyedi méretben és formában rendelhető. Mindegyik üvegterméknek saját testre szabási felülete van, ahova feltöltheted a rajzot róla.
Amennyiben teljesen egyedi elképzelésed van, vedd fel a kapcsolatot velünk és egyeztetünk.

Az üvegtermékeink sérülékeny termékek, ezért is vigyázzunk, hogy a szállítás és átpakolások alatt ne sérüljenek meg. Előfordulhat azonban, hogy az üveg megsérül vagy eltörik. Ebben az esetben a „reklamációs” fül alatt bejelentheted a problémát, kérjük mellékelj a hibáról fényképet is.
Ezt követően az általunk hibásan kiküldött üvegeket díjmentesen kicseréljük.

ÁRAKKAL, FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Otthonról, kényelmesen bankkártyával fizetheted ki a rendelésedet.