Rólunk

Közel húsz éve állunk a lakosság és a vállalatok szolgálatában egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan fejlődjünk, valamint mindig kiváló, modern szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Kik vagyunk?

Az üvegrendelés.hu egy fiatal, innovatív, professzionális, az ország egész területén tevékenykedő cég, mely egyedi termékekkel és szolgáltatásokkal segíti vásárlóit.

Különleges és személyre szabott ajánlatokat is kínálunk, amelyek az ügyfelek igényeihez igazodnak, és megvalósítják ügyfeleink minden álmát.

Csapatunk nagy jelentőséget tulajdonít a minőségnek és a tökéletességnek. Így rendeléseinket gondosan, figyelmesen és pontosan dolgozzuk fel.

Tevékenységünk céljaként a vevői elégedettséget határozzuk meg, amely küldetésünkké is vált.
Kérdései és érdeklődése esetén az üvegrendelés.hu csapata készséggel áll az Ön rendelkezésére, és minden kérdésében támogatja Önt.

 

surveyCreated with Sketch.

Profi felmérés, gyors ajánlatkészítés

Az üvegezést megelőző felmérést ellenérték fejében végezzük, profi felmérő és beépítő kollégáink szívesen vállalják az egyedi igények felmérését, melyről terveket készítenek és átadják az ügyfélnek. Ha az érdeklődő később mégsem válik ügyfelünkké a továbbiakban még feltudja használni a kollégáink által készített terveket és felmért méreteket. Rövid határidővel dolgozunk, és garanciát vállalunk a munkánkra …

administrationCreated with Sketch.

A felméréstől a takarításig

Teljes körű szolgáltatást kínálunk megrendelőinknek, a felméréstől kezdve, a gyártáson keresztül a beszerelésig. A bontást és a takarítást is elvégezzük. A határidőket mindig pontosan betartjuk, így miattunk még sosem csúszott a család vagy a cég költözése. Az elmúlt 20 évben számtalan visszatérő megrendelőre tettünk szert, akik azóta is elégedettek munkánkkal, és megbízhatónak tartják cégünket.

glass-wallCreated with Sketch.

Széles üvegválaszték

Széles üvegválasztékkal állunk megrendelőink rendelkezésére, és sürgős esetben is bátran kereshetnek minket, hiszen üveges gyorsszolgálatot is működtetünk. Nézze meg Szolgáltatásainkat, döntse el, mire van szüksége, és mi megvalósítjuk az elképzelését!

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon / e-mailben, vagy az alábbi űrlapon keresztül